פילה סלמון אפוי עם עשבי תיבול ולימון
פילה סלמון אפוי עם עשבי תיבול ולימון
המטבח של ריקי

המטבח של ריקי

ברוכים הבאים למטבח שלי - אני ריקי, כבר מגיל 13, כשצפיתי באמא שלי מבשלת את האוכל המזרחי המשובח שלה, התחיל הרומן שלי עם המטבח.
מחמותי ההודית למדתי להכין מנות בסגנון קוצ'יני (הודי) והשילוב שאני עושה...

קראו עוד »

ימי המשלוחים תלויים בישוב

עוד מהמטבח של המטבח של ריקי »

תיאור המנה:

נתחי סלמון טריים שנאפו בעדינות עם שמן זית, מיץ לימון ועשבי תיבול ריחניים. מנה חגיגית ומרשימה לשולחן החג.** לא מכיל גלוטן עד רמת התבלינים, כלים נקיים ואריזה נפרדת (הסביבה אינה סטרילית מגלוטן)

תכולת מנה:

פילה סלמון במשקל של כ-200 ג', מנה לסועד

כמות:
מינימום 2 פריטים
מרכיבים עיקריים:

פילה סלמון טרי, שמן זית, מיץ לימון, פטרוזיליה, שום, מלח, פלפל שחור

הוראות חימום והגשה:

חימום בתנור שחומם מראש ל־180°C למשך 8–10 דקות.
לחלופין, חימום במיקרוגל כ3־2 דקות, כשהמנה מכוסה

הוראות אחסון והקפאה:

ניתן להקפיא בכלי אטום.
להפשיר במקרר במשך לילה ולהימנע מהפשרה חוזרת

מנות נוספות מהמטבח של המטבח של ריקי:

59296