תיאור המנה:
נתחי סלמון טריים שנאפו בעדינות עם שמן זית, מיץ לימון ועשבי תיבול ריחניים. מנה חגיגית ומרשימה לשולחן החג.** לא מכיל גלוטן עד רמת התבלינים, כלים נקיים ואריזה נפרדת (הסביבה אינה סטרילית מגלוטן)
תכולת מנה:
פילה סלמון במשקל של כ-200 ג', מנה לסועד

כמות:
מינימום 2 פריטים

מרכיבים עיקריים:
פילה סלמון טרי, שמן זית, מיץ לימון, פטרוזיליה, שום, מלח, פלפל שחור
הוראות חימום והגשה:
חימום בתנור שחומם מראש ל־180°C למשך 8–10 דקות.
לחלופין, חימום במיקרוגל כ3־2 דקות, כשהמנה מכוסה
הוראות אחסון והקפאה:
ניתן להקפיא בכלי אטום.
להפשיר במקרר במשך לילה ולהימנע מהפשרה חוזרת