קדירת בשר, שעועית ירוקה ועגבניות
קדירת בשר, שעועית ירוקה ועגבניות
המטבח של ריקי

המטבח של ריקי

ברוכים הבאים למטבח שלי - אני ריקי, כבר מגיל 13, כשצפיתי באמא שלי מבשלת את האוכל המזרחי המשובח שלה, התחיל הרומן שלי עם המטבח.
מחמותי ההודית למדתי להכין מנות בסגנון קוצ'יני (הודי) והשילוב שאני עושה...

קראו עוד »

ימי המשלוחים תלויים בישוב

עוד מהמטבח של המטבח של ריקי »

תיאור המנה:

קדירת בשר ושעועית ירוקה ברוטב עגבניות.
תבשיל חמים, מנחם ועמוק בטעמים. הבשר מתבשל באיטיות עד שהוא רך-רך ונמס בפה, והשילוב של העגבניות, השעועית הירוקה ועשבי התיבול יוצר רוטב סמיך, ביתי וטעים במיוחד.** לא מכיל גלוטן עד רמת התבלינים, כלים נקיים ואריזה נפרדת (הסביבה אינה סטרילית מגלוטן)

תכולת מנה:

ליטר תבשיל מכיל 300 ג' בשר בקר, שעועית ירוקה ועגבניות.

כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:

בשר בקר, שעועית ירוקה , בצל, שום, עגבניות, פלפל אדום, שמן זית, תבלינים, סלרי, תימין

הוראות חימום והגשה:


להעביר את התבשיל לסיר, להוסיף 2–3 כפות מים, לכסות ולחמם על אש בינונית-נמוכה כ-10–12 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
ניתן גם לחמם בתנור או במיקרו.

הוראות אחסון והקפאה:

לאחסן בקירור בכלי סגור היטב. ניתן להקפיא.

מנות נוספות מהמטבח של המטבח של ריקי:

59811