קדירת בשר ושעועית ירוקה ברוטב עגבניות.
תבשיל חמים, מנחם ועמוק בטעמים. הבשר מתבשל באיטיות עד שהוא רך-רך ונמס בפה, והשילוב של העגבניות, השעועית הירוקה ועשבי התיבול יוצר רוטב סמיך, ביתי וטעים במיוחד.** לא מכיל גלוטן עד רמת התבלינים, כלים נקיים ואריזה נפרדת (הסביבה אינה סטרילית מגלוטן)
ליטר תבשיל מכיל 300 ג' בשר בקר, שעועית ירוקה ועגבניות.
בשר בקר, שעועית ירוקה , בצל, שום, עגבניות, פלפל אדום, שמן זית, תבלינים, סלרי, תימין
להעביר את התבשיל לסיר, להוסיף 2–3 כפות מים, לכסות ולחמם על אש בינונית-נמוכה כ-10–12 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
ניתן גם לחמם בתנור או במיקרו.
לאחסן בקירור בכלי סגור היטב. ניתן להקפיא.






