שוק טלה בעשבי תיבול
שוק טלה בעשבי תיבול
המטבח של ריקי

המטבח של ריקי

ברוכים הבאים למטבח שלי - אני ריקי, כבר מגיל 13, כשצפיתי באמא שלי מבשלת את האוכל המזרחי המשובח שלה, התחיל הרומן שלי עם המטבח.
מחמותי ההודית למדתי להכין מנות בסגנון קוצ'יני (הודי) והשילוב שאני עושה...

קראו עוד »

ימי המשלוחים תלויים בישוב

עוד מהמטבח של המטבח של ריקי »

תיאור המנה:

** ניתן להזמין את המנה לראש השנה בלבד (ל- 21/09)

שוק טלה עסיסי, שנצלה באיטיות בתנור במשך 6 שעות עם יין לבן, עשבי תיבול טריים, בצלים מקורמלים ושום טרי. התוצאה היא מנה חגיגית, רכה ועמוקת טעמים — מושלמת לארוחת ראש השנה** לא מכיל גלוטן עד רמת התבלינים, כלים נקיים ואריזה נפרדת (הסביבה אינה סטרילית מגלוטן)

תכולת מנה:

מנה כוללת שוק טלה שלם אחד (כ-2.5 ק״ג לפני צלייה) — מתאים ל-6–8 סועדים.

כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:

שוק טלה כ-2.5 ק״ג לפני צלייה, יין לבן, עשבי תיבול טריים, שום טרי, בצלים מקורמלים, מלח גס, פלפל שחור גרוס, שמן זית.

הוראות חימום והגשה:

לחמם תנור ל-160°C, להניח את המנה בתבנית מכוסה בנייר אלומיניום, ולחמם במשך 20–25 דקות עד להתחממות מלאה.

הוראות אחסון והקפאה:

ניתן להקפיא בכלי אטום. להפשיר לילה במקרר לפני חימום.

מנות נוספות מהמטבח של המטבח של ריקי:

59097