פשטידת בטטה/ קישואים - ניתן להקפאה
פשטידת בטטה/ קישואים - ניתן להקפאה
מיה מבשלת

מיה מבשלת

את אהבתי לבישול גיליתי עוד בהיותי סטודנטית ברומא, שם ביתי הפך מוקד לעליה לרגל לכל הסטודנטים הרעבים. עם השנים התמקצעתי והוספתי נופך אישי שלי המושפע מהמטבח הפרסי והישראלי, תוך דגש על אוכל שיהיה טעים...

קראו עוד »

ימי המשלוחים תלויים בישוב

עוד מהמטבח של מיה מבשלת »

תיאור המנה:

פשטידה נימוחה עם בטטה או קישואים. ארוחת ערב קלילה ומשביעה.
*פשטידת הקישואים דלת פחמימה ועשירה בירקות

תכולת מנה:

תבנית 20*15 מתאימה ל-4-5 סועדים.

כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:

בטטות/ קישואים, בצל, קמח, שמנת מתוקה, ביצים, שמן, מלח ופלפל.

הוראות חימום והגשה:

לחמם בתנור כמה דקות על 180 מעלות.

הוראות אחסון והקפאה:

לשמור במקרר, ניתן להקפיא

מנות נוספות מהמטבח של מיה מבשלת :

חוות דעת לקוחות

נופר ל.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 5

מעולה!!

נופר ל. | 22.08.2023
17107