תיאור המנה:
רולדה מבצק עלים במילוי תפוחי אדמה, פטריות ובצל בתיבול מעודן.
מנה קריספית וטעימה במיוחד.
תכולת מנה:
אינגלישקייק מתאים ל-3-5 סועדים
כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:
בצק עלים, תפוחי אדמה, בצל, פיטריות, שמן זית, שומשום, מלח ופלפל.
הוראות חימום והגשה:
בתנור או במיקרו
המיקרו משנה את מירקם הבצק.
הוראות אחסון והקפאה:
במקרר.
אשתי ממש אהבה (אני לא טעמתי)
Nir A. | 01.06.2021טעים מאד.
לאה ח. | 31.05.2017טעים מאד.
לאה ח. | 27.05.2017טעיםםםםםםםם
ורדה ק. | 26.06.2016מצוין.
חסיה ע. | 13.06.2016מאפה טבעוני ממלא וטעים מאוד.
אנני נ. | 01.06.2016יאממייי
Lerontal t. | 19.02.2016בדרך כלל מצוין אבל הפעם יצא קצת תפל
נעה פ. | 05.02.2016פעם שניה שהזמנו מהמנה הטעימה הזו שהתלהבנו ממנה והפעם היה פחות מוצלח, מילוי תפוחי האדמה היה גושי ולא חלק והטעם היה שונה.
Lerontal t. | 03.02.2016טעים טעים ומשתלב מעולה עם המנה של הפטריות חמות
אנני נ. | 03.02.2016טעים טעים טעים!
ליהיא ר. | 30.01.2016מדהים, נזמין שוב ללא ספק
Lerontal t. | 12.01.2016מצוין! אני אוכלת בשילוב עם סלט פטריות חמות ובצל, וזה יוצא פשוט דגול. אולי מיה תשקול לעשות ״קומבו״ כזה? מומלץ!
נעה פ. | 16.11.2015מעולה! ממש ממש טעים ומשתלם.
נעה פ. | 11.10.2015