תיאור המנה:
פשטידת ברוקולי וגבינות קלאסית, נימוחה, ומושלמת.
מושלמת לארוחת ערב קלילה / אירוח / בראנץ'
כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:
ברוקולי, גבינה לבנה, שמנת מתוקה, גבינה צהובה, שום, ביצים, קמח, מלח, פלפל
הוראות חימום והגשה:
ניתן לאכול או חמימה/טמפ' חדר או חמה
חימום בתנור על 160 מעלות כ-10 דקות.
הוראות אחסון והקפאה:
שמירה במקרר
ניתן להקפאה
פשטידה נהדרת, בריאה ומשביעה!
רוני א. | 02.09.2024טעים טעים וטעים וגם התינוקת טרפה בהנאה!
רוני א. | 12.07.2024בזמננו כבר פעם שניה נהדר
דורית מ. | 02.12.2023הפשטידה טעימה מאוד, נשארת טעימה גם אחרי חימום במיקרו. הסלט קצת מיותר לטעמי (סלט ירקות סופר פשוט).
Noa L. | 22.04.2023פשטידה מעלפתתתת טעימה בטירוף!
מיכל ק. | 29.03.2023סלט טעים
Dean H. | 16.03.2023