תיאור המנה:
קטאייף (כיסוני סולת) במילוי גבינה או אגוזי מלך בסירופ מי זהר חם.
תכולת מנה:
קטאייף וסירופ בנפרד.
כמות:
מינימום 6 פריטים
מרכיבים עיקריים:
קמח, סולת, אבקת אפיה, חלב, מי זהר, מחלב, סוכר, גבינה, אגוזי מלך.
הוראות חימום והגשה:
מחממים את הסירופ ומוזגים על הקטאייף.
הוראות אחסון והקפאה:
בכלי אטום במקררניתן להקפאה
עדיין לא טעמנו- נראה טוב ממש
קרן א. | 23.11.2024קינוח טעים אך קטן
אנונימי | 28.09.2024מיוחד וטעים מאוד
ודים ו. | 27.09.2024מנה מעולה
יצחק ג. | 03.07.2024יקר יחסית
אסי כ. | 20.04.2024בסדר, קצת יבש מדי לטעמנו
אנונימי | 25.01.2024קינוח מושלם.
אנה ר. | 29.12.2023מצוין
אלונה פ. | 22.12.2023טעים, הייתי שמחה להוראות הגשה (האם לחמם/ לשפוך את הסירופ או לטבול?)
ספיר ב. | 18.12.2023סביר
יאנה ש. | 24.11.2023טובה מאוד
אנונימי | 30.07.2023קינוח מושלם.
אנה ר. | 29.07.2023מעולה
גל ק. | 10.05.2023מושלם וכמה שהם יפים לא ניתן לתאר.
סנדרה מ. | 04.02.2023קטאיף בגבינה עם מי ורדים כייף של מנה לסיים איתה ארוחה ומיי הורדים הם "הטופ" לקטאיף
אנה ר. | 21.01.2023