תיאור המנה:
ספגטי ברוטב בולונז מסורתי
תכולת מנה:
ליטר ספגטי + חצי ליטר רוטב בולונז
כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:
פסטה ספגטי, בשר טחון, גזר, בצל לבן, סלרי, שום, יין אדום, רסק עגבניות, עגבניות מרוסקות, מלח, פלפל שחור, טימין יבש, בזיליקום יבש, שמן קנולה
הוראות חימום והגשה:
לחמם במחבת בתוספת רבע כוס מים / מיקרו
הוראות אחסון והקפאה:
אחסון במקרר / ניתן להקפיא את הרוטב - הפשרה במקרר
הרוטב טעים ומושקה, ממש כמו שצריך להיות. יותר מדי מלוח.
לובה ק. | 23.09.2024