1
תיאור המנה:
פילה סלמון המקבל צלייה אחידה בתנור המעניקה לו מרקם עסיסי ונימוח שנמס בפה. הנתח מוגש בתיבול קלאסי לבחירה:
בסגנון ים-תיכוני: בתיבול ארומטי של שמן זית כתית, שום טרי, עשבי תיבול טריים ונגיעת לימון המדגישה את טעמו העשיר של הדג, או
בגלייז טריאקי מתקתק: בזיגוג עשיר של רוטב טריאקי מתוק-מלוח, המעניק לסלמון מעטה שחום ומקורמל.
תכולת מנה:
מנת פילה במשקל של כ- 200 גרם בטעם הנבחר

כמות:
מינימום 2 פריטים

מרכיבים עיקריים:
סלמון, טריאקי, שמן זית, עשבי תיבול, תבלינים.
הוראות חימום והגשה:
במיקרוגלהקפצה קלה במחבת עד לחימוםבמידה ועבר הקפאה, יש להפשיר במקרר ולחמם
הוראות אחסון והקפאה:
במקפיא