תיאור המנה:
תבשיל קדירה בוכרי מבשר שפונדרה, גזר, בצל ואורז בבישול ארוך
מתכון משפחתי שעובר מדור לדור
על מנת לשדרג את הביס, מומלץ להוסיף למנה סלט בויז׳ון (סלט חצילים במיונז בוכרי) מהמעדניה
תכולת מנה:
ליטר תבשיל עם 200 גרם בשר / 2 ליטר עם 400 גרם בשר
כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:
שפונדרה, גזר, בצל, אורז, תבלינים, שמן.
הוראות חימום והגשה:
במיקרו
הוראות אחסון והקפאה:
במקרר







המנה מלאה בשמן והאורז לא היה מבושל לגמרי
אנונימי | 15.11.2025אין כמות גדולה של בשר במנה. טעם וריח חזקים של שומן כבש, שזה לא רע, אבל משהו בתיבול לא הסתדר לי.
אנונימי | 01.11.2025מנה טעימה. בשר טעים ואורז שהבת שלי מאוד אוהבת.
אנונימי | 28.10.2025מעולה
הדס כ. | 03.09.2025היה טעים . חסר קצת בשר והאורז לא עגול כמו באושםלו בוכרי אמיתי
lior s. | 19.07.2025טעים
אנונימי | 12.07.2025חידוש בשבילנו, עפנו!
איל נ. | 09.07.2025היה טעים מזכיר מאוד את מנה המקורית של אמא שלי. לדעתי מעט בשר.
אנונימי | 22.06.2025המנה היתה טעימה, אבל בשר השפונדרה היה קשה מדי.
אנונימי | 10.05.2025טעים, תיבול טוב
מאיה ל. | 28.01.2025ואוו
איריס ק. | 30.11.2024ואוו
איריס ק. | 23.11.2024טעים מאוד. מעט מדי בשר.
אנונימי | 06.11.2024מנה טעימה רק חבל שמעט מאוד בשר.
אלה א. | 17.10.2024הכי טעים שאכלתי
דורון א. | 29.09.2024