תיאור המנה:
מאפה עם בצק פילו יוגורט וגבינה בולגרית
תכולת מנה:
תבנית 17*20 / תבנית 20*30
כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:
בצק פילו, יוגורט, חמאה, ביצים, סודה לשתיה, גבינה בולגרית
הוראות חימום והגשה:
בתנור בחום בינוני
במיקרוגל
הוראות אחסון והקפאה:
במקרר
טעים , הפילו היה קריספי אפילו לאחר חימום בתנור, הגבינות טובות ולא מלוחות מדי. פשוט מושלם.המנה שהוגדרה כמתאימה ל 2 עד 4 סועדים, הספיקה והשביעה 4 בוגרים בתוספת סלט.
מירב ק. | 30.09.2023המון בצק . אישית היה לי יותר מדי בצקי...
אנונימי | 16.08.2023סוף הדרך!
אנה ו. | 12.07.2023הבנות שלי מאוד בעייתיות באוכל וזאת פשטידה שנטרפה בשניה
אנה ו. | 10.06.2023מעדן
איילת ש. | 13.11.2022