תיאור המנה:
רבעי פיתה ממולאים בשר בקר טחון עם פטרוזיליה בתיבול מזרחי, צרובה על מחבת פסים ואפויה בתנור.
מוגש עם טחינה
אפשרויות לשינויים:
אפשר ללא פטרוזיליה
יש לציין את הבחירה ב"הערות למנה" בעגלת הקניות.
- 20% הנחה
כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:
פיתות, בשר בקר טחון, בצל, מלח, פלפל שחור, בהרט, כמון, שמן קנולה.
הוראות חימום והגשה:
חימום בתנור בחום בינוני, או במיקרוגל לזמן קצר.
הוראות אחסון והקפאה:
לשמור במקרר בכלי סגור. ניתן להקפיא.






