ברד פודינג הוא למעשה "קינוח לחם אפוי" - קוביות של חלה ששוחות בבלילה עשירה של שמנת מתוקה, חלב וביצים עם שוקולד מריר ובתיבול עדין של קינמון.
אחרי שקוביות החלה ספגו את נוזלי הבלילה, כל האושר הזה נכנס לתנור והופך לסוג של עוגה חמימה.
באמת שאין דרך לתאר את הביס החלומי הזה חוץ מ-וואו! אם יש משהו שלא תצליחו להפסיק ליישר, זה זה...
מומלץ לחמם מעט לפני ההגשה. הוא מושלם ככה לבד, ועם כדור גלידה ליד זאת בכלל חגיגה.


קמח, ביצים, שמרים, סוכר, שמנת מתוקה, חלב, שוקולד מריר, קינמון.
במיקרוגלבתנור מחומם מראש על 180 מעלות טורבו ומכוסה למספר דקות
במקרר