פסטה ברוטב לבחירה - עגבניות, רוזה (עגבניות עם שמנת) או שמנת פטריות.
שלוש קלאסיקות מנצחות ואהובות על ילדים (אבל לא רק), וקלאסיקות לא מחליפים.
אצלנו הפסטות האלו הן חביבות הקהל - תמיד הולכות, תמיד עושות את העבודה והבנות שלי תמיד מרוצות.
כל הרטבים חלקים ובלי "מוקשים", כמו שקוראים לזה אצלנו (למעט פטריות) - שום דבר שמישהו יצטרך "לדוג" מתוך הרוטב.
מנה שיכולה להיות גם תוספת נהדרת בארוחה חלבית.
* אפשר לבחור פסטה ארוכה או קצרה - נא לציין בהערות לבשלן את בחירתכם.
*פסטה עגבניות- טבעונית
ליטר פסטה עם רוטב


פסטה
רוטב עגבניות - עגבניות, רסק עגבניות, שמן זית, שום, סילאן, מלח, פלפל שחור.
רוטב רוזה - עגבניות, רסק עגבניות, שמנת, שמן זית, שום, סילאן, מלח, פלפל שחור.
רוטב שמנת פטריות - שמנת, פטריות, שמן זית, מלח, פלפל שחור.
במיקרוגלהקפצה קלה במחבת עד לחימום
במקרר