עוף קונג פאו- עוף מוקפץ אסייאתי חריף
עוף קונג פאו- עוף מוקפץ אסייאתי חריף
1 2 3 4 5
2 מדרגים 0
ישי על הווק

ישי על הווק

אני ישי, תמיד הייתי מחובר לעולם האוכל. חייתי יותר מ-20 שנה בניו יורק שם התוודעתי והתאהבתי, יחד עם משפחתי, במטבח הסיני- אמריקאי. 
אהבתי למטבח הזה הובילה אותי להתנסות בהכנת מאכלים רבים ומגוונים....

קראו עוד »

ימי המשלוחים תלויים בישוב

עוד מהמטבח של ישי על הווק »

תיאור המנה:

מוקפץ עוף ובוטנים ברוטב מתוק חריף, עם ג'ינג'ר, בצלים, שום, פלפלים צבעוניים, בצל ירוק ופתיתי פלפל צ'ילי מיובש.
מומלץ לקחת עם אורז לבן או אורז מטוגן בסגנון סיני עם ירקות ושומשום קלוי.

תכולת מנה:

ליטר עם כ-250 גרם עוף / ניתן להזמין עם חצי ליטר אורז לבן / חצי ליטר אורז מטוגן בסגנון סיני

כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:

חזה עוף, בצל ירוק, פלפל אדום וירוק, פלפל צ'ילי אדום, פלפל סצ'ואן, ציר עוף, קרמל (סוכר), שום, ג'ינג'ר, סויה, שמן שומשום, שומשום קלוי, חומץ אורז, קמח, קורנפלור, שמן קנולה.

הוראות חימום והגשה:

במחבת עם 2-3 כפות מים / להביא לרתיחה במיקרו / בתנור 180 מעלות בתבנית סגורה 10 דקות

הוראות אחסון והקפאה:

מקרר

מנות נוספות מהמטבח של ישי על הווק:

51801