שניצל מנתחי חזה עוף בציפוי פריך
שניצל מנתחי חזה עוף בציפוי פריך
ישי על הווק

ישי על הווק

אני ישי, תמיד הייתי מחובר לעולם האוכל. חייתי יותר מ-20 שנה בניו יורק שם התוודעתי והתאהבתי, יחד עם משפחתי, במטבח הסיני- אמריקאי. 
אהבתי למטבח הזה הובילה אותי להתנסות בהכנת מאכלים רבים ומגוונים....

קראו עוד »

ימי המשלוחים תלויים בישוב

עוד מהמטבח של ישי על הווק »

תיאור המנה:

שניצל חזה עוף בציפוי פירורי לחם זהב או לבן ושומשום

תכולת מנה:

שניצל במשקל של כ- 120 גרם

אפשרויות לשינויים:

ניתן להזמין ללא שומשום, ללא פפריקה, ללא חרדל, ללא סויה

יש לציין את הבחירה ב"הערות למנה" בעגלת הקניות.
כמות:
מינימום 4 פריטים
מרכיבים עיקריים:

חזה עוף, ביצה, חרדל, סויה, פירורי-לחם, מלח, שמן קנולה, ביצה, שומשום

הוראות חימום והגשה:

מומלץ לחמם בתנור על 180 מעלות טורבו למספר דקות.
אפשר לטגן שוב בשמן רותח.

הוראות אחסון והקפאה:

ניתן לאחסן במקרר, ניתן להקפאה, מומלץ להפשיר במקרר עד להפשרה מלאה.

מנות נוספות מהמטבח של ישי על הווק:

חוות דעת לקוחות

בר כ.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 3

שניצל טעים, עבה למי שאוהב

אנונימי | 01.10.2024
51430