1
תיאור המנה:
לזניה קלאסית עם רוטב עגבניות, גבינות ובשמל, מנחמת רכה וטעימה.
או לזניה לבנה עם תרד וגבינות, עשירה בגבינות עם טעמים מיוחדים ועדינים.
תכולת מנה:
תבנית 15/20
תבנית 20/30
אפשרויות לשינויים:
אם בחרתם לזניה גדולה - אנא ציינו את הטעם הרצוי
יש לציין את הבחירה ב"הערות למנה" בעגלת הקניות.
כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:
לזניה הקלאסית- דפי לזניה, גבינות (ריקוטה, קוטג', בולגרית, מוצרלה), רוטב עגבניות ורוטב בשמל.
לזניה לבנה- דפי לזניה, גבינות (כמו בקלאסית), תרד, שום ורוטב בשמל.
הוראות חימום והגשה:
לחמם בתנור 180 מעלות למשך כמה דקות עד שחם.
הוראות אחסון והקפאה:
מקרר / להפשיר במקרר