תיאור המנה:
מאפה חלבי על בסיס תרד ורוטב בשמל עם ביצים קשות- מנה מאד מיוחדת ומתאימה גם לאירוח!
תכולת מנה:
תבנית קוטר 13
תבנית קוטר 24

כמות:
מינימום 2 פריטים

מרכיבים עיקריים:
בצק פריך, תרד ,בצל, גמבה ,ביצים ו רוטב בשמל
הוראות חימום והגשה:
חימום עדין בתנור
הוראות אחסון והקפאה:
במקרר עד כארבעה ימים או בהקפאה
מכורה לפאי הזה! יחס המילוי-בצק מושלם, ושילוב טעמים מעולה.
איריס ב. | 27.04.2025מנה מעולה
גל ש. | 26.12.2024מנה נהדרת כמו תמיד.
גדעון א. | 06.05.2024פאי מדהים. השילוב בין התרד לביצה יצא מעולה.
גדעון א. | 03.12.2023טוב מאד
Bracha A. | 28.11.2023מצויין
טובה צ. | 31.08.2023