תיאור המנה:
פסטה פנה או ספגטי ברוטב ראגו (בשר טחון מבושל בירקות שורש)
הראגו והבולונז מקורם באיטליה . השם בולונז מתייחס לעיר בולוניה כמו השמפנייה שמקורה בכרמים שבמחוז "שמפיין" בצרפת.
תכולת מנה:
ליטר פסטה ספגטי / פנה עם חצי ליטר רוטב
כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:
בשר בקר טחון, רוטב עגבניות, בצל ,גזר, סלרי ,שום ,מלח ,בזיליקום ופסטה
הוראות חימום והגשה:
כיריים או מיקרו גל
הוראות אחסון והקפאה:
במקרר עד כארבעה ימים
היה נחמד אם היה יותר בשר אבל היה טעים ממש!
חן פ. | 09.11.2024טעים מאוד, יחס פסטה רוטב מושלם. מעט רכה הפסטה אבל טעם ממש!
ויקי ו. | 17.06.2024הרבה בשר ברוטב, טעים מאד
אנונימי | 08.05.2024חסר רוטב
אנונימי | 18.11.2023טעים עם הרבה בשר
לורן ס. | 11.07.2023