פסטה ראגו (בולונז)
פסטה ראגו (בולונז)
אל צ'ה- מטבח ארגנטינאי

אל צ'ה- מטבח ארגנטינאי

המטבח של חביאר - כל מנה גוללללללל !
אוכל ארגנטינאי ועולמי ברמת שף לבית ולאירועים.
מאז שאני זוכר את עצמי אני אוהב לאכול, להריח, לראות ולעבוד עם מוצרי מזון ובבישול למשפחה וחברים.
נולדתי בארגנטינה...

קראו עוד »

ימי המשלוחים תלויים בישוב

עוד מהמטבח של אל צ'ה- מטבח ארגנטינאי »

תיאור המנה:

פסטה פנה או ספגטי ברוטב ראגו (בשר טחון מבושל בירקות שורש)
הראגו והבולונז מקורם באיטליה . השם בולונז מתייחס לעיר בולוניה כמו השמפנייה שמקורה בכרמים שבמחוז "שמפיין" בצרפת.

תכולת מנה:

ליטר פסטה ספגטי / פנה עם חצי ליטר רוטב

כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:

בשר בקר טחון, רוטב עגבניות, בצל ,גזר, סלרי ,שום ,מלח ,בזיליקום ופסטה

הוראות חימום והגשה:

כיריים או מיקרו גל

הוראות אחסון והקפאה:

במקרר עד כארבעה ימים

מנות נוספות מהמטבח של אל צ'ה- מטבח ארגנטינאי:

חוות דעת לקוחות

מיטל ס.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 5

הרבה בשר ברוטב, טעים מאד

אנונימי | 08.05.2024
Lilach W.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 3

חסר רוטב

אנונימי | 18.11.2023
לורן  ס.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 5

טעים עם הרבה בשר

לורן ס. | 11.07.2023
44180