תיאור המנה:
חזה עוף מפולט בציפוי פריך של פירורי לחם- מומלץ לאכול טרי!
תכולת מנה:
כל יחידת שניצל כ 150 גרם חזה עוף
כמות:
מינימום 4 פריטים
מרכיבים עיקריים:
חזה עוף מפולט, ביצים, פירורי לחם ,מלח, שום וחרדל.
הוראות חימום והגשה:
תנור או מיקרו גל
הוראות אחסון והקפאה:
מקרר / ניתן להקפיא
מעולה
סבינה ס. | 01.04.2024טעימה ומשביעה מאוד
לורן ס. | 11.07.2023שניצל מכל הלב, גם בגודל וגם בטעם.
ענת ק. | 04.07.2023אנחנו מעדיפים שהשניצלים מותאמים לילדים. אבל לנו טעים
יואב צ. | 04.07.2023