תיאור המנה:
פיצה באפייה ביתית עשויה מבצק נאפוליטני מסורתי ונאפית בתנור פיצה ייעודי באש חיה ועל אבן שמוט שמרגישים בכל ביס.
על הבצק המסורתי שלי יש רוטב עגבניות קליל וטרי, גבינת מוצרלה, ובזיליקום. בצד תקבלו שמן זית ישראלי טעים שתוכלו לפזר מלמעלה.
ניתן להוסיף זיתים או פטריות טריות .
אפשרויות לשינויים:
להוסיף זיתים או פטריות
אפשר ללא שמן זית

כמות:
מינימום 2 פריטים

מרכיבים עיקריים:
קמח פיצה, מלח, שמרים, עגבניות, מלח, שמן זית, סולת חיטה, בזיליקום, מוצרלה וזיתים או פטריות (אם ביקשתם)
הוראות חימום והגשה:
בתנור מחומם מראש על 180 מעלות טורבו למספר דקותבמידה ועבר הקפאה, יש להפשיר במקרר ולחמם
הוראות אחסון והקפאה:
במקררבמקפיא
במסגרת הדיל הזמנו פיצה אישית מהטאבון עם זיתים שהייתה טעימה מאוד.
איל ק. | 10.04.2025ממש ליגה!! טעים!!
שרי ר. | 01.03.2025הפיצה מהטאבון הייתה טעימה מאוד. הבצק היה אוורירי מאוד, נראה שלא חסכו בתוספת הגבינה והזיתים שמעל. לדעתנו מומלץ לפזרם יותר על כל שטח הבצק ולא רק במרכז הפיצה.
איל ק. | 08.02.2025מרגישים את האיכות בחומרים!
אלי ק. | 22.12.2024