5
תיאור המנה:
קבב מבשר בקר עם כוסברה ופטרוזיליה צלוי על מחבת פסים, בטעם "על האש"- כמו על המנגל
מומלץ לקחת עם עגבניות ובצל שרופים על האש
תכולת מנה:
מנה מכילה 4 קבבים. כל קבב במשקל 50 גרם / מנה+ חצי ליטר עגבניה ובצל על האש
כמות:
מינימום 2 פריטים
מרכיבים עיקריים:
בשר טחון, שום, תיבול על האש, שמן זית, כוסברה ופטרוזיליה, מלח, מעט פלפל שחור.
הוראות חימום והגשה:
חימום בתנור / במיקרו
הוראות אחסון והקפאה:
לשמור במקרר / להפשיר במקררניתן להקפאה