מנה נדיבה ומנחמת שבה ספגטי טעים עטוף ברוטב בולונז טבעוני עשיר ומלא בטעמים. במקום בשר, משתמשים בעדשים כתומים שמתבשלים עם עגבניות עסיסיות, בצל נימוח, שום ארומטי ונגיעה של עשבי תיבול כמו אורגנו וטימין.
הרוטב, שמודגש עם נגיעה של יין אדום וטיפת שמנת טבעונית, מציע מרקם קטיפתי ועומק טעמים בלתי ניתן לעמידה. כל ביס מעניק איזון מושלם בין הרכות של הפסטה לבין העושר של הרוטב, שמושלם עם תוספת של שמרים תזונתיים או גבינה טבעונית מגוררת.
מוגש חם, המנה הזו מביאה את כל ההנאה של קלאסיקה איטלקית בגרסה טבעונית, אידיאלית לארוחה מפנקת. 😋


פסטה ספגטי, עדשים כתומים, עגבניות, אורגנו, טימין, שום, בצל, שמנת צמחית, יין אדום, מלח
לחמם במיקרוגל או על אש קטנה עם טיפת מיים
לשמור במקרר