פשטידה זהובה ופריכה, שבה הבצק העלים מסתיר מילוי עשיר וטעים. כאשר פותחים אותה, נחשף תערובת עסיסית של בשר טחון שהתבשל עם בצל נימוח, שום ארומטי ונגיעה של תבלינים שמדגישים את הטעמים.
כל ביס מציע איזון מושלם בין הפריכות של הבצק לבין הרכות של המילוי, המתובל בנגיעה של טימין ופפריקה מעושנת. למי שאוהב, ניתן להוסיף גם גבינה נמסה או פטריות מוקפצות לעוד שכבות של טעם.
מוגשת חמה, לצד סלט רענן או ירקות צלויים, פשטידה זו היא ארוחה מחממת ואידיאלית למפגש משפחתי או סעודה חגיגית. 😋


בשר טחון, בצק עלים, שומ, בצל, פרוזיליה, שמן זית, מלח, ביצה
לחמבם בתנור ב 200°
לשמור במקרר, ניתן להקפיא