טארט בצל עם אנשובי - Pissaladière
טארט בצל עם אנשובי - Pissaladière
1 2 3 4 5
1 מדרגים 0
דליזבט- מטבח עם חיוך

דליזבט- מטבח עם חיוך

שמי אליזבט ואני בת 58. אני נשואה ואמא ל-5 ילדים בוגרים. נולדתי וגדלתי בצרפת מהורים שהגיעו ממרוקו לפריז. גדלתי עם טעמי המטבח הצרפתי והמרוקאי וירשתי את אהבת הבישול מסבתי ואמי. עליתי לארץ בגיל 18,...

קראו עוד »

ימי המשלוחים תלויים בישוב

עוד מהמטבח של דליזבט- מטבח עם חיוך »

תיאור המנה:

טארט בצל עם בצק לחם ביתי ומתובל, הרבה בצל, אנשובי וזיתים שחורים. מנה מהמטבח של דרום מזרח צרפת שאפשר לאכול בלי הפסקה. האנשובי מוסיף טעם מיוחד. כדאי להכין כוס יין לבן, טוב, השילוב פשוט מושלם!

תכולת מנה:

תבנית 20*30

כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:

קמח, שמרים, מלח, אורגנו, טימין, שמן זית, סירופ מייפל, אנשובי, זיתים שחורים, רוקט, אנשובי (לא חובה)

הוראות חימום והגשה:

להגיש בטמפ' החדר, בתנור המחומם על 180 מעלות לכ-10 דק', במידה ועבר הקפאה, יש להפשיר במקרר ולחמם

הוראות אחסון והקפאה:

בקירור, ניתן להקפיא

מנות נוספות מהמטבח של דליזבט- מטבח עם חיוך:

45426