עוף עם אפונה וארטישוק - Poulet aux petits pois et artichauts
עוף עם אפונה וארטישוק - Poulet aux petits pois et artichauts
דליזבט- מטבח עם חיוך

דליזבט- מטבח עם חיוך

שמי אליזבט ואני בת 58. אני נשואה ואמא ל-5 ילדים בוגרים. נולדתי וגדלתי בצרפת מהורים שהגיעו ממרוקו לפריז. גדלתי עם טעמי המטבח הצרפתי והמרוקאי וירשתי את אהבת הבישול מסבתי ואמי. עליתי לארץ בגיל 18,...

קראו עוד »

ימי המשלוחים תלויים בישוב

עוד מהמטבח של דליזבט- מטבח עם חיוך »

תיאור המנה:

שוקיי עוף רכות וזהובות, שהתבשלו באיטיות עם בצל שמעניק מתיקות עמוקה, אפונה ירוקה שמוסיפה רעננות ולבבות ארטישוק עדינים, שטעמם המעט חמצמץ משדרג את כל המנה.

העוף נספג בטעמים של רוטב מתובל בעדינות, מה שמעניק לו ניחוח אלגנטי וטעם שובה לב. הארטישוק מוסיף תחושת חגיגיות, והאפונה מציעה קונטרסט מרענן גם בטעם וגם בצבע.

מנה חמה ומחבקת, מושלמת לארוחה משפחתית או חגיגית, במיוחד כשמגישים אותה עם קוסקוס, אורז מתובל או לחם טרי שיספוג כל טיפה של רוטב.

** לא מכיל גלוטן עד רמת התבלינים, כלים נקיים ואריזה נפרדת (הסביבה אינה סטרילית מגלוטן)

כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:

שוקי עוף, אפונה, לבבות ארטישוק, בצל, שום, שמן זית, מלח

הוראות חימום והגשה:

לחמם על אש קטנה או במיקרוגל

הוראות אחסון והקפאה:

לשמור במקרר, ניתן להקפיא

מנות נוספות מהמטבח של דליזבט- מטבח עם חיוך:

58463