דמיין לך ראפ נדיב ומגרה, שבו הרכות של הטופו פוגשת את העוצמה החריפה של האריסה. הטופו, לאחר שעבר מרינדה כדי לספוג את כל הטעמים, נצרב קלות לקבלת מרקם עדין מבפנים וזהוב מבחוץ.
לאחר מכן הוא מונח על טורטייה רכה, מלווה בירקות פריכים כמו רצועות פלפל, פרוסות מלפפון וכמה עלי רוקט לתוספת רעננות. רוטב קרמי המבוסס על יוגורט או טחינה, עם נגיעת אריסה עדינה, עוטף את הכול ויוצר איזון מושלם בין מתיקות לחריפות.
הראפ מגולגל בקפידה, מוכן להיאכל, ומציע שילוב של מרקמים וטעמים בכל נגיסה. אידיאלי לארוחה מהירה, טעימה ובעלת אופי ייחודי!


טורטייה, טופו, הריסה (חריף), לימון, סירופ מייפל, נענע, יוגורט טבעוני בטים קוקוס, עלי תרד, מלח, שמן זית
להגיש קר או חם. אפשר לחמם בתנור מחומם ב 180° במשך 5 דקות
לשמור במקרר