תיאור המנה:
שיפודים נדיבים שבהם הבשר הרך והמתובל בתבלינים מזרחיים עטוף ישירות בטורטייה רכה, שנצלת יחד עם השיפוד. התוצאה: שילוב ייחודי בין הקריספיות הזהובה של הטורטייה לבין העסיסיות של הבשר, עם טעמים עזים ומפתים.
מנה חגיגית וכיפית שמפתיעה ומרשימה בא מקוריות שלה.
השיפודים בסגנון קבב הם לא רק מנה – הם ביסים של חגיגה, שבה מסורת ויצירתיות נפגשים.
כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:
בשר טחון, בצל, שום, פפריקה, קמון, מלח, פטרוזיליה, ביצים, תפוח אדמה, טורטיה, שמן זית, מלח
הוראות חימום והגשה:
לחמם בתנור ב 200° או במחבת עם קצץ שמן
הוראות אחסון והקפאה:
לשמור במקרר, ניתן להקפיא






