ספגטי עם רוטב עגבניות בבישול איטי הוא חגיגה של טעמים עמוקים ומאוזנים. כל ביס משלב את הפשטות והעומק של רוטב העגבניות המלא בארומה, המנה מושלמת לאוהבי אוכל איטלקי אמיתי ומפנק.
הרוטב מגיע בנפרד מהפסטה.
ליטר ספגטי + חצי ליטר רוטב עגבניות
ספגטי, עגבניות, פלפל אדום, שום, בצל, פפריקה, מלח, פלפל שחור
במיקרוגלבסיר עם 2-3 כפות מים, על אש בינונית עד לבעבוע, לערבב מדי פעםפסטה: לחמם במים רותחים מספר דקות או במיקרו ולערבב עם הרוטב / ניתן לערבב עם הרוטב ולחמם במיקרו/ על הגז
במקררניתן להקפיא את הרוטב בלבד ולהפשיר במקרר ערב לפניפסטה: אחסון במקרר