0
תיאור המנה:
צלעות בקר (אסאדו) בלי עצם!!! ברוטב ברביקיו מעושן, בצלייה איטית.** לא מכיל גלוטן עד רמת התבלינים, כלים נקיים ואריזה נפרדת (הסביבה אינה סטרילית מגלוטן)
תכולת מנה:
צלעות בקר במשקל של כ-200 גרם (בלי העצם!!)
כמות:
מינימום 2 פריטים
מרכיבים עיקריים:
צלעות בקר, רוטב ברביקיו, מלח, פלפל שחור טחון טרי
הוראות חימום והגשה:
בתנור שחומם מראש על כ-180 מעלות, מכוסה בנייר אלומניום לכ-10 דקות.
הוראות אחסון והקפאה:
מקרר
מצויינת גם למחרת נהננינו מהשארית
אנונימי | 03.11.2024