2
תיאור המנה:
נתחי פילה דג נסיכה בציפוי טמפורה פריך וזהוב בתיבול של פפריקה מתוקה, אבקת שום ומעט כורכום - תיבול עדין שמתאים במיוחד לילדים.
הדג רך מבפנים, הציפוי קראנצ'י מבחוץ – בלי טעמים חזקים ובלי הפתעות.
תכולת מנה:
מנה מכילה 5 יחידות

כמות:
מינימום 2 פריטים

מרכיבים עיקריים:
פילה דג נסיכה, לימון, קמח, אבקת אפייה, פפריקה מתוקה, אבקת שום, כורכום ושמן.
הוראות חימום והגשה:
בתנור מחומם מראש על 180 מעלות טורבו למספר דקותתנור: לחמם בתנור שחומם מראש ל־180 מעלות, 8–10 דקות
הוראות אחסון והקפאה:
במקרר
קוביות הדג היו טעימות, עם תיבול עדין.
יעל ק. | 11.06.2025