רוטב בולונז איטלקי קלאסי, עשיר, סמיך ועמוק בטעמים – עם בשר בקר טחון שמתבשל לאט עם בצל, גזר, סלרי, רסק עגבניות ויין אדום (שמתאדה בבישול).
הרוטב מלא טעם, מתאים לילדים ולמבוגרים כאחד, ומוגש עם פסטה לבחירה או לבד – למי שאוהב להרכיב את הצלחת בעצמו.


שמן זית, בצל, סלרי, גזר, שום, בשר בקר, יין אדום, רסק עגבניות, עגבניות ותבלינים
במיקרוגלבסיר על אש בינונית עד לבעבוע, לערבב מדי פעםבמידה ועבר הקפאה, יש להפשיר במקרר ולחמםפסטה: לחמם במים רותחים מספר דקות או במיקרו ולערבב עם הרוטב / ניתן לערבב עם הרוטב ולחמם במיקרו/ על הגז
במקררבמקפיאניתן להקפיא את הרוטב בלבד ולהפשיר במקרר ערב לפניפסטה: אחסון במקרר