פוקאצ'ה טריה, זהובה ורכה מבפנים – עם קראסט קריספי וטעמים שמריחים מהתנור.
אפשר לבחור בין שלוש גרסאות:
🥖 פוקאצ'ה קלאסית – עם שמן זית, מלח גס ותערובת עשבי תיבול
🍅 פוקאצ'ה עם עגבניות שרי ובצל לבן – מתוקה, עדינה ומלאת ריח
🧀 פוקאצ'ה עם קישוא וגבינה בולגרית – שילוב של טריות ומליחות
* ניתן להזמין 48 שעות לפני
אפשר ללא תימין
יש לציין את הבחירה ב"הערות למנה" בעגלת הקניות.

בסיס לכל הגרסאות:
קמח, שמן זית, מלח ותימין
תוספות:
עשבי תיבול: רוזמרין
עגבניות ובצל: עגבניות שרי, בצל לבן
קישוא וגבינה: קישוא, גבינה בולגרית
בתנור מחומם מראש על 180 מעלות טורבו למספר דקותתנור: 180 מעלות, כ־5 דקות. במידה ועבר הקפאה רצוי להפשיר בטמפרטורת החדר לפני חימום והגשה
במקררבמקפיאמומלץ לאכול ביום המשלוח
פוקאצ'ה עם עגבניות שרי ובצל (הזמנו ללא טימין) הייתה נהדרת.
יעל ק. | 11.06.2025