1
תיאור המנה:
לזניה בשרית עשירה וריחנית עשויה שכבות של תערובת בקר טחון ורסק עגבניות ושכבות של פסטה. מקושטת למעלה בפרוסות עגבניה צלויות.
תכולת מנה:
תבנית אישית לסועד אחד
תבנית 15*20 ל-2-3 סועדים
תבנית 20*30 ל-4-6 סועדים

כמות:
מינימום 1 פריטים

מרכיבים עיקריים:
בקר טחון, דפי לזניה, בצל, עגבניות מרוסקות, קישוא מגורד, רסק עגבניות, פרוסות עגבניה, תבלינים (מלח, פלפל שחור, פפריקה, שום גבישי, תערובת פטריות טחונה).
הוראות חימום והגשה:
במיקרוגלבתנור מחומם מראש על 180 מעלות טורבו למספר דקות
הוראות אחסון והקפאה:
במקרר