פשטידת בטטה ופטריות טריות עם מגוון גבינות אפויה בתנור, רכה, טעימה ונימוחה או פשטידת ברוקולי וקישואים עם גבינות ומעט שמיר.
תבנית 15*20
ניתן להזמין את פשטידת הברוקולי והקישואים ללא שמיר.
אם בוחרים תבנית גדולה - יש לציין את הטעם שרוצים (בטטה ופטריות/ ברוקולי וקישואים)


פשטידת בטטה ופטריות- שמן זית, בטטה, פטריות טריות, בצל, גבינה צהובה, ביצה, קמח, קוטג׳, גבינה לבנה, פלפל שחור ,מלח, אגוז מוסקט, אבקת אפיה.
פשטידת ברוקולי וקישואים- שמן זית, ברוקולי, קישוא, ביצה, קמח, בצל, גבינה לבנה, גבינה צהובה, קוטג׳, פלפל שחור ,מלח, אבקת אפיה.
במיקרוגלבתנור מחומם מראש על 180 מעלות טורבו ומכוסה למספר דקותבמידה ועבר הקפאה, יש להפשיר במקרר ולחמםניתן לחמם במיקרוגל אך ורק אם הפשטידה נחתכה לפרוסות ולא מחוממת עם התבנית.
במקררבמקפיא
משובחת.
שרי ר. | 29.03.2025ללקק את האצבעות, נפלא!!!
שרי ר. | 21.03.2025