פסטה ארטישוק איטלרי ברוטב רוזה או פומודורו
פסטה ארטישוק איטלרי ברוטב רוזה או פומודורו
המטבח של חביאר

המטבח של חביאר

אני חביאר מריו, עליתי לארץ מארגנטינה. בעל ניסיון של למעלה מ-38 שנים בניהול מסעדות, קייטרינג ואירועי גורמה.
היום אני מבשל ואופה לאנשים שרוצים ליהנות ולארח משפחה וחברים בביתם ובעסקים שלהם.
אני...

קראו עוד »

ימי המשלוחים תלויים בישוב

עוד מהמטבח של המטבח של חביאר »

תיאור המנה:

פסטה ברוטב רוזה ( פומודורו ושמנת ) עם צ'נקים של ארטישוק איטלקי

תכולת מנה:

חצי ליטר
ליטר לכ2/3 מנות

אפשרויות לשינויים:

ללא שמנת

יש לציין את הבחירה ב"הערות למנה" בעגלת הקניות.
כמות:
מינימום 2 פריטים
מרכיבים עיקריים:

רוטב עגבניות, שמנת , ארטישוק

הוראות חימום והגשה:

על הגז

הוראות אחסון והקפאה:

במקרר

מנות נוספות מהמטבח של המטבח של חביאר:

59611