תיאור המנה:
לזניה חלבית עם גבינות ורוטב עגבניות עשיר בטעמים.
תכולת מנה:
תבנית 15*20 ל-2-3 סועדים
תבנית 20*30 ל-4-6 סועדים

כמות:
מינימום 1 פריטים

מרכיבים עיקריים:
דפי לזניה , רוטב עגבניות, פפריקה מתוקה, מלח, פלפל, שמן זית, גבינה לבנה , קוטג', גבינה צהובה, גבינה מוצרלה , ביצים
הוראות חימום והגשה:
בתנור מחומם מראש על 180 מעלות טורבו למספר דקותבמידה ועבר הקפאה, יש להפשיר במקרר ולחמם
הוראות אחסון והקפאה:
במקררבמקפיא