0
תיאור המנה:
לזניה רכה המורכבת משכבות של פסטה ביתית ורוטב ראגו בבישול ארוך עם נגיעות של בשמל פרווה
תכולת מנה:
תבנית אינגלישקייק ל-2-3 סועדים
תבנית 20*30 לכ-6 סועדים
אפשרויות לשינויים:
ללא בשמל צמחי
יש לציין את הבחירה ב"הערות למנה" בעגלת הקניות.
כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:
פסטה ביתית (קמח וביצים), בשר טחון, עגבניות, בצל, גזר, סלרי, בזיליקום, (רוטב בשמל) קמח ושמן
הוראות חימום והגשה:
במיקרוגלבתנור מחומם מראש על 180 מעלות טורבו למספר דקותבמידה ועבר הקפאה, יש להפשיר במקרר ולחמם
הוראות אחסון והקפאה:
במקררבמקפיא