תיאור המנה:
פאטה כבד עוף, מנה ידועה מהמטבח הצרפתי. מנה שמוגשת עם אגסים ביין
תבנית אינגליש קייק מתאימה ל-6-8
כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:
כבד עוף, בצל, חמאה, קוניאק, אגסים, יין פורט צרפתי, פלפל שחור גרוס, מלח
הוראות חימום והגשה:
מוגש קר
הוראות אחסון והקפאה:
לאחסון במקרר עד שבוע ימים
מעולה
אילה ר. | 08.08.2023טעים כמו במסעדה
נוגה ט. | 01.03.2021פאטה מעולה . ממליצה בחום לכל אירוח
רמה ע. | 27.04.2019מעולה! אחד הטובים!
מיכאלה ז. | 03.05.2016אנשים מתים על המנה הזו
בלה ק. | 28.12.2014כל האורחים פשוט "מתים" על המנה הזו.
בלה ק. | 01.12.2014מאוד מאוד טעים ויפה
בלה ק. | 16.10.2014