תיאור המנה:
שכבות של דפי לזניה וביניהן בשר בקר טחון, רוטב עגבניות, רוטב בשמל וגבינה צהובה
תכולת מנה:
תבנית גודל 19X26, מתאים ל-4-6 סועדים
כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:
פסטה, בשר בקר, חמאה, חלב, קמח, מחית עגבניות, גבינה, מלח ופלפל
הוראות חימום והגשה:
בתנור, במיקרו
הוראות אחסון והקפאה:
במקרר או בהקפאה
ממש חלומית
סבינה ס. | 29.05.2024נפלא!
חלי ר. | 18.01.2022חסר תיבול, הריכיבים מרגישים קשורים יחד
אנונימי | 02.04.2021אף פעם לא אכלתי לזניה כל כך טובה
Tikva B. | 08.09.2019