תיאור המנה:
פשטידת בטטה ובצל אפויה
תכולת מנה:
תבנית אינגלישקייק מתאימה לכ-4 סועדים
אפשרויות לשינויים:
אפשר להזמין חלבי (במקום שמן - חמאה ובתוספת גבינות)
יש לציין את הבחירה ב"הערות למנה" בעגלת הקניות.
כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:
בטטה, בצל קמח, שמן, ביצים, תבלינים
הוראות חימום והגשה:
בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 10 דקות
הוראות אחסון והקפאה:
במקררניתן להקפאה
ממש נפלא
Tali L. | 15.09.2023כמו לביבת בטטה גדולה, מעט רטובה אבל מאוד טעימה
רעות ס. | 02.07.2023מצויינת
אנונימי | 05.07.2022מדהים
עופרה ו. | 09.06.2022