1
תיאור המנה:
קובה סלק אדומה בטעם חמוץ-מתוק, בסגנון עירקי מעודן שלמדתי מסבתא שושנה היקרה (חמתי ז"ל).
כופתאות בשר עם עלי סלרי ותבלינים, ברוטב סלק עם רצועות סלק וגבעולי סלרי. עשיר בטעמים ויחד עם זאת עדין מאוד ולכן אהוב במיוחד.
תכולת מנה:
4 קובות ברוטב
כמות:
מינימום 2 פריטים
מרכיבים עיקריים:
סולת, בשר, סלק, סלרי, שום, בצל, לימון, סוכר, מלח, פלפל שחור, פפריקה חריפה, שמן,
הוראות חימום והגשה:
בסיר עם הרוטב על חום נמוך, במיקרו.
הוראות אחסון והקפאה:
במקרר, להפשיר במקרר.