קציצות בקר ועוף "מק-אובו" של סבתא תרצה
קציצות בקר ועוף "מק-אובו" של סבתא תרצה
מאיר- בישול מהלב

מאיר- בישול מהלב

נעים מאד, שמי מאיר, עוד בילדותי אהבתי לעמוד על כיסא במטבח לצד אימי ולהתרשם ולהבין כיצד היא מבשלת.
כמשפחה שנולדה בארץ, האוכל שלנו תמיד היה מושפע מאנשים שפגשנו באמצע הדרך. האוכל העיראקי תפס אותי...

קראו עוד »

ימי המשלוחים תלויים בישוב

עוד מהמטבח של מאיר- בישול מהלב »

תיאור המנה:

קציצות בקר ועוף של סבתא תרצה היקרה (אימי ז"ל) שזכו לשם "מק-אובו" (Mc Ubu).
אימי הייתה מכינה אותן לאבי על בסיס קבוע וזכו למקום קבוע בשולחן ובמקפיא...
עשויות משילוב של בשר בקר וחזה עוף טחונים, מתובלות באופן עדין עם מעט פטרוזיליה, ומבושלות ברוטב של בצל וקצת שום.
מניסיון - טעים גם קר, חתוך לפרוסות בתוך פיתה או סנדוויץ' עם חומוס/חרדל!

תכולת מנה:

4 קציצות במשקל של כ-200 גר'.

כמות:
מינימום 2 פריטים
מרכיבים עיקריים:

בשר טחון, עוף טחון, בצל, שום, ביצה, מלח, פלפל שחור, פטרוזיליה.

הוראות חימום והגשה:

במיקרו, בסיר על אש נמוכה.

הוראות אחסון והקפאה:

במקרר, להפשיר במקרר.

מנות נוספות מהמטבח של מאיר- בישול מהלב:

חוות דעת לקוחות

יהודית  פ.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 5

טעם ייחודי!

אנונימי | 21.03.2024
48722