1
תיאור המנה:
קציצות בקר ועוף של סבתא תרצה היקרה (אימי ז"ל) שזכו לשם "מק-אובו" (Mc Ubu).
אימי הייתה מכינה אותן לאבי על בסיס קבוע וזכו למקום קבוע בשולחן ובמקפיא...
עשויות משילוב של בשר בקר וחזה עוף טחונים, מתובלות באופן עדין עם מעט פטרוזיליה, ומבושלות ברוטב של בצל וקצת שום.
מניסיון - טעים גם קר, חתוך לפרוסות בתוך פיתה או סנדוויץ' עם חומוס/חרדל!
תכולת מנה:
4 קציצות במשקל של כ-200 גר'.
כמות:
מינימום 2 פריטים
מרכיבים עיקריים:
בשר טחון, עוף טחון, בצל, שום, ביצה, מלח, פלפל שחור, פטרוזיליה.
הוראות חימום והגשה:
במיקרו, בסיר על אש נמוכה.
הוראות אחסון והקפאה:
במקרר, להפשיר במקרר.
טעם ייחודי!
אנונימי | 21.03.2024