ריזוטו מוגרבייה
ריזוטו מוגרבייה
המטבח של מוחמד

המטבח של מוחמד

על המטבח שלי:
קוראים לי מוחמד מכפר עין מאהל שבגליל התחתון אבא לשלושה מקסימים עלי מחמוד ונור.
אני מגיע אחרי הרבה שנים במטבחים. עבדתי, אכלתי, טעמתי וחקרתי אוכל שגדלתי עליו ובבית שתמיד התנהל סביב...

קראו עוד »

ימי המשלוחים תלויים בישוב

עוד מהמטבח של המטבח של מוחמד »

תיאור המנה:

מוגרבייה זה סוג קל קוסקוס אבל לא קוסקוס,סוג של פתיתים אבל לא פתיתים,מנה מנחמת שמאוד מזכירה בית,בשבילי זאת מנה שאי אפשר לתאר כי היא מזכירה לי את הילדות ומה שקשור אליה שהיינו יושבים כולם ביחד כל המשפחה,מבחינתי זאת לא מנה רק לאכול,גם לרגש,ואני מחפש לרגש יותר בגלל את זה הפכתי אותה למנה יותר מורכבת ומושקעת עם עוף מפורק וכל טוב 

תכולת מנה:

כ 400 עוף מפורק.
מספיק ל2-3סועדים.

כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:

סולת,בצל,תרד,שמנת,מסקרפונה,עשבי תיבול,בצל,גזר,סלרי,ציר בקר,עוף מפורק,ראס אלחנות,תרד.

הוראות חימום והגשה:

על הגז פותחים עם קצת מים

הוראות אחסון והקפאה:

אפשר להקפיא.
סמקרר עד 3 ימים.

מנות נוספות מהמטבח של המטבח של מוחמד:

53770