0
תיאור המנה:
פרוסות חציל בציפוי פירורי לחם מטוגנות בשמן עמוק.
כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:
חציל, פירורי לחם, ביצה, שמן ומלח.
הוראות חימום והגשה:
להגיש בטמפ' החדר
הוראות אחסון והקפאה:
במקרר
| סיכום ביניים: | 0 ₪ | ||
| סה"כ לתשלום: | 0 ₪ | ||
נעים מאד, אני מור ואני מבשלת מאז שאני זוכרת את עצמי.
התשוקה לבישול התחילה בילדות, כשהריח של הטבית העיראקי מילא את הבית – ומאז רק הלכה והעמיקה.
למדתי לבשל בעצמי, מתוך סקרנות, אהבה והשראה – דרך...
פרוסות חציל בציפוי פירורי לחם מטוגנות בשמן עמוק.
חציל, פירורי לחם, ביצה, שמן ומלח.
להגיש בטמפ' החדר
במקרר