תיאור המנה:
"מוקקה" - תבשיל המזוהה עם המטבח של באייה שבצפון ברזיל.
הדג מתבשל בחלב קוקוס, עם שלל ירקות (פלפל אדום, עגבניות, בצל וכוסברה). מוגש בתוספת אורז, הסופג את טעמי הרוטב.
תכולת מנה:
1) חצי ליטר תבשיל דג
2) חצי ליטר תבשיל דג + חצי ליטר אורז (מנה יכולה להספיק ל 2 סועדים)
כמות:
מינימום 2 פריטים
מרכיבים עיקריים:
דג
בצל
עגבניות
גמבה
כוסברה
שמן זית
חלב קוקוס
מים
לימון
אורז
הוראות חימום והגשה:
מיקרו או בסיר על הגז
הוראות אחסון והקפאה:
מקרר
נהדר, משהו שאני לא יכולה לעשות בעצמי
דלית מ. | 07.11.2022מנה קלילה, בריאה וכיפית!
שני צ. | 03.07.2021תבשיל נפלא . דג טעים ברוטב קוקוס עשיר בתוספת ירקות ותבלינים . מוסיפים לאורז או לתפו"א , ומקבלים ארוחה מצוינת .
דב ב. | 23.07.2020וואו, כמה טעים! בתור אחת שלא מחבבת דגים-התענגתי על המנה הזו!
אורלי ל. | 06.06.2020לדעתי מנה מצטיינת טעמים עדינים שנותנים לדג מקום.
דלית מ. | 10.10.2019נמס בפה
רומן ל. | 02.04.2018