תיאור המנה:
רולדה מבצק עלים במילוי כל טוב: בשר טחון, ביצים קשות, זיתים, וצנוברים.
תכולת מנה:
רולדה מתאימה ל-4-5 סועדים

כמות:
מינימום 1 פריטים

מרכיבים עיקריים:
בצק עלים
בשר טחון
פטרוזיליה
בצל
שום
אריסה/פפריקה
שמן
ביצים קשות
זיתים
שומשום
אורגנו יבש
עגבניה
צנוברים
הוראות חימום והגשה:
בתנור מכוסה בחום של 170 מעלות, כעשר דקות.
הוראות אחסון והקפאה:
ניתן להקפיא ולהפשיר / במקרר.
לטעמינו היה יותר מידי בצק
דבורה א. | 26.06.2025מנה טובה מאוד , הבצק פריך והמילוי עשיר במרכיבים וטעמים
אנונימי | 23.06.2025מילוי נהדר מזכיר אמפנדס
תום נ. | 27.02.2025המילוי מעולה בתיבול עדין
תום נ. | 11.01.2025טעים
לובה ק. | 22.08.2024מילוי מעולה,אני פשוט אוהבת אוכל שזוף יותר
מיכל טל ל. | 11.06.2024טובה וטעימה
אנונימי | 23.03.2024קריספית, גם הבצק טעים, מילוי מיוחד ומעניין.
שני צ. | 27.06.2023מצויין.
ערן ל. | 07.11.2022יבש מידי לטעמנו
לימור ר. | 19.09.2022מעולה
אהובה ר. | 09.07.2022טרפו!
Netta F. | 18.12.2021וואו איזה מנה מעולה נגמר ברגע
מירב ג. | 18.07.2021טעים !!!!
יעל ב. | 02.03.2021הזמנו את הרולדה ללא זיתים, וזאת היתה הרולדת בשר הכי טעימה שאכלתי בחיים שלי. היא חוסלה תוך כמה רגעים 😂 (בפעם הבאה לגמריי נזמין כמה ונקפיא חלק) תודה מורי!
לירון ורועי ל. | 16.01.2021