תיאור המנה:
כרעי עוף אפויים בתנור עם פלחי תפוחי אדמה, שמן זית, טימין או רוזמרין.
העוף יוצא רך ועסיסי, מנה אהובה על גדולים וקטנים כאחד.
* דל פחמימה ולפטיני ללא התפו"א
תכולת מנה:
1)כרע עוף
2)כרע עוף + חצי ליטר פלחי תפוחי אדמה מעוכים
אפשרויות לשינויים:
כרע עוף / או שני שוקיים
יש לבחור בין טימין לרוזמרין.
כמות:
מינימום 2 פריטים
מרכיבים עיקריים:
כרעיים
תפוחי אדמה
שמן זית
פפריקה
תבלין שווארמה
מלח, פלפל
טימין או רוזמרין
הוראות חימום והגשה:
בתנור על 180 מעלות כרבע שעה או במיקרו.
הוראות אחסון והקפאה:
מקרר
טעים מאוד
Mor S. | 20.08.2024טעים. יחד עם זאת רוטב דביק ומתוק מדי. העוף היה סביר
מירב ר. | 26.02.2023מעולה
רינה א. | 18.12.2021נפלא
מירב ג. | 18.07.2021במילה אחת: מעולה! בשתי מילים: מעולה, מעולה!! תיבול נהדר של העוף, עם ניחוח רוזמרין שהקפיץ את המנה. תפוחי האדמה בתנור רכים ונימוחים ומשגעים. עשבי התיבול הטריים: רוזמרין וטימין, סיפקו למנה טעם מרגש. אחת ממנות העוף היותר טובות שאכלנו. כבר מחכים לפעם הבאה שנזמין את המנה הזו.
Ruth P. | 09.09.2020