תיאור המנה:
פילה דג טרי (מושט) שמתבשל באיטיות ברוטב עשיר, עז טעמים וספוג בניחוחות מהמטבח המרוקאי המסורתי.
הסְחֲרָמְלָה – תערובת של שום, פפריקה, כמון, אריסה, לימון, שמן זית, ועשבי תיבול (כוסברה) – משרה את הדג בניחוח עמוק וחריפות מאוזנת.
המנה מוגשת קרה, מנה מושלמת לאוהבי מטבח ים-תיכוני עז וארומטי.
תכולת מנה:
מנה מכילה פילה דג
אפשרויות לשינויים:
ניתן לבקש לא חריף
יש לציין את הבחירה ב"הערות למנה" בעגלת הקניות.
כמות:
מינימום 4 פריטים

מרכיבים עיקריים:
מושט, כוסברה, כמון, פפריקה, אריסה, לימון, מלח, פלפל שחור, שום, קמח
הוראות חימום והגשה:
להגיש בטמפ' החדרלהגיש קר
הוראות אחסון והקפאה:
במקרר