ספגטי בולונז עם רוטב עגבניות עשיר וסמיך, מלא בבשר טחון עסיסי. מנה איטלקית קלאסית ומנחמת, שתשאיר אתכם מרוצים ומלאי טעם בכל ביס!
ליטר פסטה ספגטי או פנה לבחירתם+ חצי ליטר רוטב בולונז / חצי ליטר רוטב ללא פסטה


בשר טחון, עגבניות, פפריקה, פלפל שחור, מלח, עלי דפנה, פלפל אנגלי, שום, סלרי, גזר
במיקרוגלבסיר עם 2-3 כפות מים, על אש בינונית עד לבעבוע, לערבב מדי פעםפסטה: לחמם במים רותחים מספר דקות או במיקרו ולערבב עם הרוטב / ניתן לערבב עם הרוטב ולחמם במיקרו/ על הגז
במקררניתן להקפיא את הרוטב בלבד ולהפשיר במקרר ערב לפניפסטה: אחסון במקרררוטב = הבולונז